Krajalnica do wedlin ma ga 612p ce

Krajalnica do sera to narzędzie gastronomiczne używane zarówno w fabrykach restauracyjnych kiedy również sklepach spożywczych. W większości firmy kwalifikują się na zakup urządzenia będącego do krojenia sera i wędlin. Należy jednak pamiętać, że krajalnica do sera powinna posiadać teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

http://fr.healthymode.eu/green-barley-plus-pilules-amincissantes-a-l-extrait-d-orge-vert/

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice wykorzystywane w celach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia określają się znacznie większą skutecznością niż urządzenia dedykowane do akcji w magazynie, gdzie używane są również do krojenia mniejszych ilości towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie dopiero na wymaganie klienta, lecz również sprzedawane w całości krojonej na obszarach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i skuteczność pracy dzięki ostrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki kierują się w z góry danym miejscu. Jeżeli krojony produkt uważa być ładowany w celu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie wydzielana przez danie. Istnieje to opcja posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić używając w obecnym planu nasadkę dociskową dołączoną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne jest ponad zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie zrobione są z aluminium - elementy mające styczność z produktami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temu są one naturalniejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.